Korte kursbeskrivelser


Kurskatalogen inneholder korte beskrivelser av alle våre nettkurs. Klikk på bildene for detaljerte kursbeskrivelser.

Start kurset når det passer deg. Meld deg på og få tilgang til kurset i 180 eller 365 dager.

Velg mellom Gode tilbud, Reiselivsskolen, Forfatterskolen, Lederskolen, Helseskolen, Kunstskolen, og videregående skole.

1. Gode tilbud

Forlenget tilgangstid

Forlenget tilgangstidDersom du ønsker forlenget tilgangangstid til et eller flere av kursene dine, kan du gjøre det ved å melde deg på og betale her.

De fleste kursene ved Campus NooA har i utgangspunktet en tilgangstid på 180 dager. Kursene på NooA Videregående skole har en tilgangstid på 365 dager.

Forlengelse av tilgangstid krever en manuell kobling som medfører noe forsinkelse (ca en arbeidsdag) fra man melder seg på til tilgangstiden faktisk blir forlenget.


Gavekort

GAvekortTrenger du en stimulerende fødselsdagspresang, julegave eller konfirmasjonspresang? Kan et gavekort for læring være en like fin oppmerksomhet som en god flaske vin?


NooA-passet

NooA-passetFor prisen av en kinobilett får du NooA-passet som gir deg en ukes tilgang til noen smakebiter av våre tjenester og 48-timers tilgang til et av mange NooA-kurs du kan velge mellom. Meld deg på, så får du informasjon om hvordan du går frem for å gi beskjed om hviket kurs du vil ha tilgang til og når du ønsker å starte.

Om du fullfører evalueringsskjemaet, får du også NooA-passet som illustrerer hvordan fremtidens "Open Badges" eller nettbaserte utmerkelser fungerer.


Studentlappen

StudentlappenStudentlappen er et nettkurs som tar for seg studieteknikker og digitale verktøy (mobiltelefoner, apper, programvare, nettsider etc.) som kan gjøre deg til en bedre student. Det fokuserer på digitale verktøy som hjelper deg å planlegge studiene, konsentrere deg og huske det du har lært. Det inneholder også nyttig informasjon om hvordan du kan skrive, lagre og organisere materiale du bruker i studiene dine. Kurset gir også en innføring i læringsfilosofien, tjenestene og oppgavetypene som du vil møte på Campus NooA.


The Mall

The MallThe Mall gir deg tilgang til smakebiter på mange av NooAs kurs og tjenester. Der kan du møte ansatte, lærere, studenter og nysgjerrige og teste ut hvordan det er å være NooA student.

Du kan for eksempel se på noe av kursinnholdet, lage din egen profil, utforske våre blogger, sende meldinger, gjøre oppgaver og ta del i forumaktiviteter. Dersom du gjør og består alle aktivitetene, vil du få tilgang til ditt eget kursbevis.

NooAs nyhetsbrev distribueres som e-post til alle medlemmene i the Mall.