Korte kursbeskrivelser


Kurskatalogen inneholder korte beskrivelser av alle våre nettkurs. Klikk på bildene for detaljerte kursbeskrivelser.

Start kurset når det passer deg. Meld deg på og få tilgang til kurset i 180 eller 365 dager.

Velg mellom Gode tilbud, Reiselivsskolen, Forfatterskolen, Lederskolen, Helseskolen, Kunstskolen, og videregående skole.

3. Forfatterskolen

Forfatterkurs

ForfatterkursForfatterkurs er et gunstig tilbud for deg som ønsker å gjennomføre alle de tre første norske skrivekurs på Forfatterskolen: Skrivekurs I, Skrivekurs II og Mesterklasse.


Fortellervinkler

InspirasjonFortellervinkler er et skrivekurs for deg som søker glede og inspirasjon i skriveprosessen. Det er ett av fem kurs som inngår i vårt samarbeid med Forfatterskole.dk.


Manuskript

ManuskriptØnsker du å få publisert manuskriptet ditt? Eller har du fått det i retur fra en forlegger? Da er Manuskript kurset for deg. Det er ett av fem kurs som inngår i vårt samarbeid med Forfatterskole.dk.


Mesterklasse

MesterklasseMesterklasse er kurs for deg som er en relativt erfaren skribent, men trenger mer erfaring og kunnskap om verktøy og teknikker i større skriveprosjekter. Det er det tredje av fem kurs som inngår i vårt samarbeid med Forfatterskole.dk


Skrivekurs I

Skrivekurs ISkrivekurs I består av oppgaver som skal utvikle språket og skriveferdighetene vi alle trenger. Det er det første av fem kurs som inngår i vårt samarbeid med Forfatterskole.dk


Skrivekurs II

Forfatterkurs IISkrivekurs II bygger på Skrivekurs I. Det består av oppgaver som skal videreutvikle språket og ferdighetene vi trenger for å bli bedre skribenter. Det er det andre av fem kurs som inngår i vårt samarbeid med Forfatterskole.dk


Writers Lounge

Writers LoungeAlle deltakerne i våre skrivekurs får gratis tilgang til NooAs Writer Lounge.

Andre skriveinteresserte kan også få tilgang i 90 dager for NOK 90.

I Writer Lounge kan deltakerne dele sine tekster, stille spørsmål og gi kommentarer både til deltakerne i NooAs skrivekurs og andre skriveinteresserte.