Saturday, 20. April 2024, 02:21
Portal: Campus NooA - nordisk nettskole med over 100 nettkurs og nettstudier
Kurs: Campus NooA - nordisk nettskole med over 100 nettkurs og nettstudier (NooA)
Ordbok: Menneskene bak Campus NooA
P

Pedro Fernández

Pedro Fernández

Pedro Fernández er NooAs partner i Spania. Han har undervist i tysk som fremmedspråk i Spania og utviklet forskjellige e-læringskurs - fra lærerkurs med samlinger til helt nettbaserte språkkurs.

E-post: pfmichels@gmail.com

Per Henriksen

Per HenriksenPer Henriksen har jobbet som journalist i fire tiår, og reiselivsjournalist i nærmere 20 år. Han har hatt mange roller innen journalistikken, blant annet som fotojournalist i avis, ukepresse, fagpresse, bedriftsaviser, informasjonsaviser og Internett-publikasjoner. Han har også sittet på den andre siden av bordet, det vil si vært redaktør i flere fagpresseblader, bedriftsaviser og informasjonsaviser. I dag driver han blant annet nettstedene Reiseliv.no, GoAfrica-GoAsia og Reisejournalist.no.

Per Olav Apalnes

Per Olav Apalnes

Per Olav Apalnes (http://www.cogito.as/partnere/per-olav-apalnes) er autorisert for å bruke Jungiansk Type Index (JTI) og Teamkompasset og har gjennomført over 1200 slike analyser siden 2003.

Han har jobbet over 20 år som prosjektleder i både store og små prosjekter innen offentlig og privat sektor. Han har også utviklet kurs og vært foredragsholder for NITOs prosjektlederkurs, der han bl.a. benytter JTI som verktøy til å få selvinnsikt og forståelse for betydningen av mangfold i prosjekter.