Friday, 29. March 2024, 10:03
Portal: Campus NooA - nordisk nettskole med over 100 nettkurs og nettstudier
Kurs: Campus NooA - nordisk nettskole med over 100 nettkurs og nettstudier (NooA)
Ordbok: Menneskene bak Campus NooA
K

Kaisa Hafredal

Kaisa HafredalKaisa Hafredal kursforfatter og lærer på Helhetlig helse. Hun er utdannet kostholdsveileder ved Tunsberg medisinske skole og har en master i NLP coaching. I tillegg til en rekke ulike kurs innen kosthold/ernæring, yoga, mindfulness og meditasjon. Hun har etablert firmaet Balanse i hverdagen som tilbyr kostholdscoaching og felles aktivitetsturer i tillegg til helsebloggen www.balanseihverdagen.no. Kaisa er turleder i DNT Turistforeningen og Jomfrureiser. Hun er lidenskapelig opptatt av helse, ernæring og hvordan mat, aktiviteter og tanker påvirker oss!

Les mer på www.balanseihverdagen.no

Kjetil Hasselgård

Kjetil HasselgårdKjetil Hasselgård er en anerkjent fotograf, for tiden bosatt i Oslo. Han jobber mye med portrett og reklame, i tillegg til mote og reisefoto. Kjetil har også pedagogisk erfaring etter å ha jobbet som lærer innen foto på Norges Kreative Fagskole i tillegg til NKS Nettstudier.

Kristin Vigander

Kristin ViganderKristin Vigander har takket ja til å være interimleder for kommisjonen i etableringsfasen. Hun er utdannet arkitekt, og er også Cand mag. med fransk, IKT og realfag. Hun har 30 års erfaring fra fjernundervisning og nettstudier, først som matematikklærer, senere som systemkoordinator og systemutvikler. Kristins hobbyer er botanikk og naturfotgrafi som du kan se på Kristins nettflora  og i dette intervjuet kan du lese om hennes synspunkter på kvalitet i nettstudier.